10 και 11 Οκτωβρίου ! Το Black Box Audio Video Show στο Ξενοδοχείο Intercontinental!

Η Έκθεση Black Box Audio Video Show θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Athens Intercontinental θέτοντας τα θεμέλια για την καθιέρωση μιας αξιόλογης και ολοκληρωμένης έκθεσης για τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα στον ήχο και στην εικόνα, με ανανεωμένη και πιο δυνατή σύνθεση εκθετών. Με επιπλέον χώρους διαθέσιμους, για περισσότερους εκθέτες-θα ανακοινώσουμε σύντομα τους νέους εκθέτες- το Black Box Audio Video Show προσδοκά να φέρει κοντά τους ανθρώπους που εδώ και χρόνια αγαπούν και στηρίζουν τον χώρο του ήχου και της εικόνας αλλά και να προσεγγίσει νέο κοινό που θέλει να εισέλθει σε αυτό το μαγικό κόσμο. Στο https://www.blackboxshow.gr/ μπορείτε να δείτε τις μέχρι τώρα συμμετοχές και να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις.

Ειδικότερα, το  Black Box Audio Video Show, που διοργανώνεται σε νέα ημερομηνία λόγω της έλευσης και των επιπτώσεων της πανδημίας, θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό από το αναμενόμενο φιλοξενώντας σημαντικές Hi-End εταιρείες ήχου, Hi Fi ηχοσυστήματα, Τηλεοράσεις 8Κ, βιντεοπροβολείς τελευταίας τεχνολογίας, ακουστικά, βινύλια και gadgets. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα με την επίσκεψή τους στην Έκθεση να περιηγηθούν σε αίθουσες από 24 έως 135 τετραγωνικά μέτρα κι εκτός από την ενημέρωσή τους για τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα στον ήχο και την εικόνα θα μπορούν να απολαύσουν παράλληλες δράσεις, happenings και μουσικά δρώμενα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Έκθεση Black Box Audio Video Show στηρίζει ταυτόχρονα και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αναλαμβάνοντας να προσφέρει 1€ στον Οργανισμό από κάθε εισιτήριο που θα πουληθεί είτε ηλεκτρονικά είτε απευθείας κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Στόχος της Έκθεσης Black Box Audio Video Show είναι να φέρει και πάλι στο προσκήνιο τις μαύρες ηλεκτρικές συσκευές, που αποτελούν μια αγορά που είχε υποστεί σημαντική υποχώρηση τα τελευταία χρόνια. Οι τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις και οι νέες, πρωτοπόρες δυνατότητες των εταιριών που ασχολούνται με την τεχνολογία, δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για τη «γέννηση» μιας πρωτοπόρας έκθεσης που μέσω των αξιόλογων εκθετών που θα λάβουν μέρος θα αναδείξει άμεσα στον ενδιαφερόμενο τις δυνατότητες και τα επιτεύγματα γύρω από τον ήχο και την εικόνα.

Θέτοντας ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας των εμπλεκόμενων, οι διοργανωτές της Έκθεσης Black Box Audio Video Show συμμορφώνονται με όλα τα αναγκαία μέτρα, διαβεβαιώνοντας το κοινό ότι η επίσκεψη τους στις 10 και 11 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Athens Intercontinental θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία ήχου και εικόνας.

 BLACK BOX Audio Video Show

Ξενοδοχείο Αthens InterContinental | 10 & 11 Οκτωβρίου 2020

Γενική είσοδος: € 5,00 Ευρώ

www.blackboxshow.com

Πληροφορίες: στο τηλέφωνο 216.809.2969 και στο info@blackboxshow.com

YELLOW BOX MAGAZINE info@yellowbox.gr

Copyright © 2020 Yellow Magazine | All rights reserved Viva payments