75 χρόνια JBL. Nέος ολοκληρωμένος ενισχυτής SA750 και ηχεία L100 Classic 75.

75 χρόνια JBL. Nέος ολοκληρωμένος ενισχυτής SA750 και ηχεία L100 Classic 75.

Για την 75η επέτειο της μάρκας, η JBL παρουσιάζει έναν εντελώς νέο ολοκληρωμένο ενισχυτή με κλασική εμφάνιση, καθώς και μια περιορισμένη έκδοση του ηχείου L100, που ονομάζεται “L100 Classic 75”.

Ο νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής SA750 είναι μια “κλασσική περίπτωση” vintage.

Στο μπροστινό πίνακα αλουμινίου,  υπάρχουν τα χειριστήρια υψηλής ποιότητας, απ΄όπου  μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση, την ισορροπία και να επιλέξετε εισόδους, καθώς και να βρείτε τους διακόπτες για τη βαθμονόμηση ισχύος, σίγασης, άμεσης, MC / MM phono και Dirac Live. Επίσης στην εμπρόσθια όψη,  υπάρχει είσοδος aux 3,5 mm και έξοδος ακουστικών 3,5 mm, καθώς και πορτοκαλί οθόνη,  2 γραμμών. Η κλασική εμφάνιση συμπληρώνεται από πλαϊνά πάνελ από καπλαμά από ξύλο τικ που ταιριάζει απόλυτα με τα ηχεία επέτειο JBL L100 Classic 75.

Στο εσωτερικό του, υπάρχει ενισχυτής Class G (ισχύς 120W στα 8Ω και 220W στα 4Ω) , καθώς και Google Chromecast και  Apple Airplay 2. Το SA750 περιλαμβάνει επίσης DAC υψηλής ανάλυσης, εναλλαγή MM / MC phono input, υποστήριξη για UPnP, όπως καθώς και πλήρη αποκωδικοποίηση MQA. Επιπλέον, είναι Roon Ready και υποστηρίζει ακόμη και τη βαθμονόμηση δωματίου Dirac Live.

51 χρόνια μετά την εισαγωγή των θρυλικών ηχείων L100 Century, μια περιορισμένη επετειακή έκδοση του JBL L100, παρουσιάζει η εταιρεία στην αγορά: το L100 Classic 75, με το εμβληματικό σχέδιο σε στιλ της δεκαετίας του 1970: μια μαύρη προστατευτική σίτα, αφρού Quadrex και ένα διακριτικό περίβλημα από ξύλο τικ, χαρακτηρίζουν το επετειακό μοντέλο. Οπτικά, το νέο μοντέλο διακρίνεται από το λογότυπο JBL σε χρυσό και μαύρο που υπάρχει και στο μπροστινό και στο πίσω μέρος, με την υπογραφή του σχεδιαστή ηχείων Chris Hagen, καθώς και τον χαραγμένο σειριακό αριθμό του περιορισμένου κύκλου παραγωγής που ανέρχεται μόνο σε 750 ζεύγη.

Ακουστικά, το L100 Classic 75 είναι ένα ηχείο τριών δρόμων, διαθέτει βελτιωμένο σχεδιασμό της ανάρτησης για το γούφερ και ένα αναθεωρημένο τερματικό σύνδεσης με δυνατότητες διπλής καλωδίωσης και επίχρυσες θέσεις σύνδεσης.

Ο ενισχυτής θα είναι διαθέσιμος τον Μάιο του 2021, ενώ τα JBL L100 Classic 75 θα είναι διαθέσιμα τον Μάιο του 2021( θα παραδίδονται σε μια ειδική ξύλινη θήκη). 

https://www.jblsynthesis.com/

http://www.aaav.gr/

One thought on “75 χρόνια JBL. Nέος ολοκληρωμένος ενισχυτής SA750 και ηχεία L100 Classic 75.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.