Αγοράστε εκτυπωτή EcoTank της Epson μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020 και κερδίστε επιστροφή χρημάτων έως και 100€ !

Αγοράστε εκτυπωτή EcoTank της Epson μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020 και κερδίστε επιστροφή χρημάτων έως και 100€ !

Η Epson, επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά με την προωθητική ενέργεια Cashback, η οποία αφορά τους εύχρηστους, best-seller εκτυπωτές της σειράς EcoTank.

Πιο συγκεκριμένα, η Epson, θέλοντας να επιβραβεύσει όσους επιλέγουν σταθερά τη σειρά, αλλά και να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να δοκιμάσουν την τεχνολογική υπεροχή και εξοικονόμηση που προσφέρει η τεχνολογία inkjet δίνει τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων από €20 έως και €100, ανάλογα με το προϊόν που θα επιλέξουν οι καταναλωτές από τους έγχρωμους ή μονόχρωμους εκτυπωτές EcoTank.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα ανακοινώθηκαν συνολικές πωλήσεις 50εκ προϊόντων τέτοιων εκτυπωτών παγκοσμίως.

Θεμελιώδη διαφορά από τους περισσότερους εκτυπωτές αποτελεί η χρήση ενός μεγάλου δοχείου μελανιού, αντί για φύσιγγες, το οποίο μπορεί ο χρήστης να γεμίσει μόνος του με τα φιαλίδια μελανιού- που περιλαμβάνονται στη συσκευασία- να είναι αρκετά για να εκτυπωθούν έως και 14.000 σελίδες. Η σειρά αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε ανάγκη εκτύπωσης, είτε σε οικιακό είτε σε επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς προσφέρει εξοικονόμηση σε μελάνια έως και 3 χρόνια, ευκολία στη χρήση και υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης, αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια ισχύει για αγορά ενός εκ των επιλεγμένων εκτυπωτών της Epson από την 01 Οκτωβρίου 2020 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020, με την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης στην επίσημη σελίδα της Epson, εντός 30 ημέρων από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Η καταβολή της επιστροφής χρημάτων θα γίνεται μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στην προωθητική ενέργεια Cashback, την απλή διαδικασία και τους όρους συμμετοχής, αλλά και για να υποβάλλεται την αίτησή σας, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Epson

Παράλληλα και συνδυαστικά, οι καταναλωτές, με αγορές επιλεγμένων εκτυπωτών, ανάμεσα στους οποίους και όσοι συμμετέχουν στην ενέργεια cashback, έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν του προγράμματος επέκτασης εγγύησης έως και 3 έτη της Epson, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης για την επέκταση, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, εντός 30 ημερών από την αγορά του προϊόντος. Με το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης, η Epson παρέχει στους κατόχους δημοφιλών εκτυπωτών διευρυμένη ασφάλεια και ένα επιπλέον κίνητρο να επιλέξουν τις πιο αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις της αγοράς.

URL : http://epson.presspage.com/Επιλέξτε-τον-ιδανικό-εκτυπωτή-EcoTank-της-Epson-και-επωφεληθείτε-επιστροφής-χρημάτων-έως-και-100-€/

Το παρόν αποτελεί τμήμα του δελτίου τύπου της εταιρείας._YB

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.