ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Γίνε τώρα συνδρομητής στο YELLOWBOX και μπες στην κλήρωση για ένα σετ ασύρματων ηχείων AudioEngine A2+ Wireless αξίας 323 Ευρώ!!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Γίνε τώρα συνδρομητής στο YELLOWBOX και μπες στην κλήρωση για ένα σετ ασύρματων ηχείων AudioEngine A2+ Wireless αξίας 323 Ευρώ!!

Τώρα, μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στο Yellow Box και αυτόματα να μπείτε στην κλήρωση για ένα σετ σετ ασύρματων ηχείων AudioEngine A2+ Wireless λιανικής αξίας 323 Ευρώ!

Επιλέξτε ένα από τα πακέτα ετήσιων συνδρομών που προτιμάτε και ποιος ξέρει; Ίσως είστε εσείς ο τυχερός που θα απολαμβάνει ασύρματα τη μουσική του με το ολοκαίνουριο σετ ασύρματων ηχείων AudioEngine A2+ Wireless, ένα εξαιρετικό σετ desktop ηχείων για πολλές καθημερινές χρήσεις καθώς συνδέονται πολύ εύκολα με υπολογιστή, tablet & κινήτα!

Πακέτα ετήσιων συνδρομών

1. Βασική συνδρομή, 30 Ευρώ: Περιλαμβάνει 5 τεύχη + 1 δώρο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται συνολικά τα 6 τεύχη του περιοδικού μαζί με τα έξοδα αποστολής.

2. Premium συνδρομή με CD, 40 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το CD “Mariss Jansons – His last concert at Carnegie Hall” από την γερμανική εταιρεία BR KLASSIK. Κορυφαία ηχογράφηση & ερμνηνεία!

3. Premium συνδρομή με deluxe βουρτσάκι για δίσκους βινυλίου: 43 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με βουρτσάκι για δίσκους βινυλίου από φυσική τρίχα και ξύλινη λαβή από την εταιρεία SIMPLY ANALOG (διατίθεται σε 2 χρώματα)

4. Premium συνδρομή με βινύλιο, 50 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το βινύλιο “The Butterfield Blues Band: East-West” από την εταιρεία SPEAKERS CORNER.

5. Premium συνδρομή με διπλό βινύλιο 45 στροφών, 58 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το διπλό βινύλιο “Uri Caine – Diabelli Variations” από την Winter & Winter.

6. Premium συνδρομή με HQCD K2 CD, 150 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το συλλεκτικό κουτί In The Court Of King Crimson (50th Anniversary Edition, HQCD K2HD JAPAN Pressing) από την JVC JAPAN το οποίο περιλαμβάνει σε πολύ υψηλής ποιότητας ηχογράφηση το πρώτο & πιο γνωστό album του θρυλικού συγκροτήματος σε HQCD και Κ2HD Mastering! Συλλεκτική έκδοση, πολύ λίγα αντίτυπα!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην κλήρωση για το σετ ηχείων Audioengine A2+ Wireless μπαίνετε με οποιοδήποτε ενεργο πακέτο συνδρομής

 

Όροι διαγωνισμού:
Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι αγοράσουν οποιοδήποτε πακέτο συνδρομής μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2020. Η παραγγελία ενός πακέτου συνδρομής μπορεί να γίνει είτε από την online σελίδα του περιοδικού www.yellowbox.gr είτε τηλεφωνικά στο 216 80 92 969. Τα πακέτα συνδρομής με επιπλέον προϊον CD ή βινύλιο ενδέχεται να εξαντληθούν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός κωδικού θα αντικαθίστανται άμεσα με νέο έξτρα προϊόν το οποίο θα ανακοινώνεται στο www.yellowbox.gr και στη σελίδα του Yellow Box στο facebook. Οι νυν συνδρομητές μας λαμβάνουν αυτόματα μέρος στον διαγωνισμό & δεν απαιτείται καμία άλλη ενέργεια. Τόσο οι νέοι όσο και οι υπάρχοντες συνδρομητές θα ενημερωθούν με email για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Τηλεφωνικό μήνυμα θα στέλνεται σε όσους δεν μας έχουν δώσει email. Η κλήρωση θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου 2020 στα γραφεία του περιοδικού και ο νικητής θα μπορεί να παραλάβει το δώρο από τα γραφεία του περιοδικού ή θα αποσταλεί με courier χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση στην διεύθυνσή του σε μία εργάσιμη ή σε οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία μας υποδείξει. Από τον διαγωνισμό αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι στο περιοδικό YELLOW BOX και οι συγγενείς τους μέχρι α’ βαθμού καθώς και όλοι οι συνεργάτες του περιοδικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.