ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Γίνε τώρα συνδρομητής στο YELLOWBOX και μπες στην κλήρωση για ένα ασύρματο Bluetooth ηχείο Harman/Kardon Citation 300 αξίας 399 Ευρώ!!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Γίνε τώρα συνδρομητής στο YELLOWBOX και μπες στην κλήρωση για ένα ασύρματο Bluetooth ηχείο Harman/Kardon Citation 300 αξίας 399 Ευρώ!!

Τώρα, μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στο Yellow Box και αυτόματα να μπείτε στην κλήρωση για ένα ασύρματο Bluetooth ηχείο Harman/Kardon Citation 300 αξίας 399 Ευρώ!!

Επιλέξτε ένα από τα πακέτα ετήσιων συνδρομών που προτιμάτε και ποιος ξέρει; Ίσως είστε εσείς ο τυχερός που θα απολαμβάνει ασύρματα τη μουσική του με το ολοκαίνουριο σετ Bluetooth ηχείο Harman/Kardon Citation, ένα ισχυρό στερεοφωνικό «έξυπνο» ηχείο επόμενης γενιάς, σχεδιασμένο για μεγάλα δωμάτια.

Πακέτα ετήσιων συνδρομών

1. Βασική συνδρομή, 30 Ευρώ: Περιλαμβάνει 5 τεύχη + 1 δώρο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται συνολικά τα 6 τεύχη του περιοδικού μαζί με τα έξοδα αποστολής.

2. Premium συνδρομή με CD 40 Ευρώ: Ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το Deluxe CD “Brothers From Another Mother – Happy Hour” από την Ελληνική εταιρεία IKAROS MUSIC (Yellowbox Exclusive Offer)

3. Premium συνδρομή με Hybrid CD/SACD 50 Ευρώ: Ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το υβριδικό CD/SACD “ Michael Stern & Kansas City Symphony: Leshnoff – Symphony No.3; Piano Concerto” από την Αμερικάνικη εταιρεία Reference Recordings

4. Premium συνδρομή με βινύλιο 50 Ευρώ: Ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το βινύλιο “Elvis Presley: From Elvis In Memphis” από την Γερμανική εταιρεία Speakers Corner

5. Premium συνδρομή με XRCD 24bit 65 Ευρώ: Ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το υψηλής πιστότητας XRCD24bit “Tsuyoshi Yamamoto Trio with Koji Moriyama – Hida-Takayama Jazz Session” από την Κορεάτικη Εταιρεία Master Music

6. Premium συνδρομή με διπλό βινύλιο 75 Ευρώ: Ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το διπλό βινύλιο “Doug Mac Leod – Break The Chain” από την Αμερικάνικη εταιρεία Reference Recordings

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην κλήρωση για το ασύρματο ηχείο Harman/Kardon Citation 300 μπαίνετε με οποιοδήποτε ενεργο πακέτο συνδρομής

 

Όροι διαγωνισμού:
Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι αγοράσουν οποιοδήποτε πακέτο συνδρομής μέχρι και τις 30 Μαρτίου 2021. Η παραγγελία ενός πακέτου συνδρομής μπορεί να γίνει είτε από την online σελίδα του περιοδικού www.yellowbox.gr είτε τηλεφωνικά στο 216 80 92 969. Τα πακέτα συνδρομής με επιπλέον προϊον CD ή βινύλιο ενδέχεται να εξαντληθούν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός κωδικού θα αντικαθίστανται άμεσα με νέο έξτρα προϊόν το οποίο θα ανακοινώνεται στο www.yellowbox.gr και στη σελίδα του Yellow Box στο facebook. Οι νυν συνδρομητές μας λαμβάνουν αυτόματα μέρος στον διαγωνισμό & δεν απαιτείται καμία άλλη ενέργεια. Τόσο οι νέοι όσο και οι υπάρχοντες συνδρομητές θα ενημερωθούν με email για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Τηλεφωνικό μήνυμα θα στέλνεται σε όσους δεν μας έχουν δώσει email. Η κλήρωση θα γίνει στις 3 Απριλίου 2021 στα γραφεία του περιοδικού και ο νικητής θα μπορεί να παραλάβει το δώρο από τα γραφεία του περιοδικού ή θα αποσταλεί με courier χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση στην διεύθυνσή του σε μία εργάσιμη ή σε οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία μας υποδείξει. Από τον διαγωνισμό αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι στο περιοδικό YELLOW BOX και οι συγγενείς τους μέχρι α’ βαθμού καθώς και όλοι οι συνεργάτες του περιοδικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.