ΝΕΟΣ ONLINE ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!

To YELLOWBOX κληρώνει δύο μεγάλα δώρα: Ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει ένα σετ 2.1 ηχείων Klipsch ProMedia 2.1 για τον υπολογιστή ή την τηλεόραση λιανικής αξίας 219 Ευρώ προσφορά της αντιπροσωπείας ΛΑΙΟΣ, Ν. Ι., Α.Ε.&Β.Ε. και ένας δεύτερος τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει το διπλό βινύλιο 45 στροφών Eagles: On the Border σε ένα πολυτελές κουτί της Mobile Fidelity σε one-step pressing λιανικής αξίας 199 Ευρώ!

Σχετικά με τη διαδικασία κλήρωσης των δώρων: θα γίνουν δύο διαφορετικές κληρώσεις. Κάθε αναγνώστης, στην ειδική σελίδα του διαγωνισμού μας, θα μπορεί να επιλέξει το δώρο που τον ενδιαφέρει περισσότερο, χωρίς να αποκλείεται η επιλογή και των δύο δώρων. Μετά το πέρας του διαγωνισμού, τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στον ιστότοπο του yellowbox.gr στην ειδική σελίδα των νικητών των διαγωνισμών.

YELLOWBOX: Online Διαγωνισμός Τεύχους 18
Για να εμφανιστούν τα πεδία στα οποία θα συμπληρώσετε το όνομα, το email σας και να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, πρέπει να εισάγετε τον κωδικό που θα βρείτε στην σελίδα του διαγωνισμού στο 18ο τεύχος του YELLOWBOX.