ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Γίνε τώρα συνδρομητής στο YELLOWBOX και μπες στην κλήρωση για ένα σετ ηχείων Rois Acoustics IQ-2 αξίας 399 Ευρώ!!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Γίνε τώρα συνδρομητής στο YELLOWBOX και μπες στην κλήρωση για ένα σετ ηχείων Rois Acoustics IQ-2 αξίας 399 Ευρώ!!

Γίνετε συνδρομητής στο Yellow Box και μπείτε στην κλήρωση για ένα ολοκαίνουριο Ενεργό Ηχείο Rois Acoustics IQ-2 αξίας 399 Ευρώ!

Η Rois, με το IQ-2, μεταφέρει το μεγαλύτερο μέρος ενός ηχητικού συστήματος στο ίδιο το ηχείο, το οποίο, πλέον, περιλαμβάνει το media player, τους ενισχυτές, το user interface καθώς και τις απαραίτητες δυνατότητες φυσικών συνδέσεων, δημιουργώντας ένα πλήρες, αυτόνομο, σύστημα.

Πακέτα ετήσιων συνδρομών

 • Βασική συνδρομή 36 Ευρώ
  • Ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται 6 τεύχη του περιοδικού μαζί με τα έξοδα αποστολής
 • Premium συνδρομή με CD 45 Ευρώ
  • Ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το Deluxe CD Jazz “Brothers From Another Mother – Happy Hour” από την Ελληνική εταιρεία IKAROS MUSIC (Yellowbox Exclusive Offer)
 • Premium συνδρομή με Hybrid CD/SACD 50 Ευρώ
  • Ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το υβριδικό CD/SACD “ Manfred Honeck & Pittsburgh Symphony Orchestra: Beethoven Symphony No.9” από την Αμερικάνικη εταιρεία Reference Recordings
 • Premium συνδρομή με βινύλιο 55 Ευρώ
  • Ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το βινύλιο “The Butterfield Blues Band: East West” από την Γερμανική εταιρεία Speakers Corner
 • Premium συνδρομή με Hybrid CD/SACD 24bit 60 Ευρώ
  • Ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το υβριδικό CD/SACD “The Bruce Katz Band: Three Feet Off The Ground από την Audioquest
 • Premium συνδρομή με βινύλιο 70 Ευρώ
  • Ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το βινύλιο “Peggy Lee: Black Coffee” από την Αμερικάνικη εταιρεία Acoustic Sounds

Όλοι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα επιλογής μουσικού δώρου με το περιοδικό πριν βγει στο περίπτερο.

Όλες οι Premium συνδρομές συνοδεύονται από ελάχιστη έκπτωση 15% σε όλους τους μουσικούς τίτλους που πωλούνται στο yellowbox.gr

Όροι διαγωνισμού:

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι αγοράσουν οποιοδήποτε πακέτο συνδρομής μέχρι και τις 31 Μαΐου 2021. Η παραγγελία ενός πακέτου συνδρομής μπορεί να γίνει είτε από την online σελίδα του περιοδικού www.yellowbox.gr είτε τηλεφωνικά στο 216 80 92 969.

Τα πακέτα συνδρομής με επιπλέον προϊον CD ή βινύλιο ενδέχεται να εξαντληθούν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός κωδικού θα αντικαθίστανται άμεσα με νέο έξτρα προϊόν το οποίο θα ανακοινώνεται στο www.yellowbox.gr και στη σελίδα του Yellow Box στο facebook.

Οι νυν συνδρομητές μας λαμβάνουν αυτόματα μέρος στον διαγωνισμό & δεν απαιτείται καμία άλλη ενέργεια. Τόσο οι νέοι όσο και οι υπάρχοντες συνδρομητές θα ενημερωθούν με email για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Τηλεφωνικό μήνυμα θα στέλνεται σε όσους δεν μας έχουν δώσει email.

Η κλήρωση θα γίνει στις 2 Ιουνίου 2021 στα γραφεία του περιοδικού και ο νικητής θα μπορεί να παραλάβει το δώρο από τα γραφεία του περιοδικού ή θα αποσταλεί με courier χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση στην διεύθυνσή του σε μία εργάσιμη ή σε οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία μας υποδείξει.

Από τον διαγωνισμό αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι στο περιοδικό YELLOW BOX και οι συγγενείς τους μέχρι α’ βαθμού καθώς και όλοι οι συνεργάτες του περιοδικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.