Η HANA ανακοινώνει την κεφαλή Umami Red MC Phono!

Οι κεφαλές πικάπ HANA, που κατασκευάζονται από την Ιαπωνική Excel Sound Corporation, έχουν προσελκύσει ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό τα τελευταία χρόνια. Παρουσιάζουν λοιπόν στο κοινό, την κεφαλή Umami Red.

Η ονομασία Umami, στα Ιαπωνικά, σημαίνει κάτι πολύ ευχάριστο ή νόστιμο σε γεύση, που οδηγεί τελικά σε υψηλότερη ένταση γεύσης. Σχεδιαστής των κεφαλών HANA είναι ο  Masao Okada.

Η νέα ναυαρχίδα της σειράς HANA, η κεφαλή κινητού πηνίου Umami Red «συνδυάζει λαμπρά υλικά και κλασικές ιαπωνικές τεχνικές με τη σύγχρονη τεχνολογία ήχου». Περιλαμβάνει ξύλο από έβενο, μαγνήτες σπάνιων γαιών, διαμάντια κοπής ακριβείας, σύρματα χαλκού υψηλής καθαρότητας, λάκα Urushi και Duralumin με κατεργασία CNC.

Όλα τα  ανταλλακτικά σε μια κεφαλή HANA Umami Red κατασκευάζονται εσωτερικά από την Excel Sound με την πλούσια ιστορία της, που ξεπερνά τα 50 χρόνια.

Χαρακτηριστικό το αποτύπωμα “αυτιού” στην πλαϊνή επιφάνεια.

Το εξωτερικό περίβλημα Auricle που “μιμείται” το σχήμα του ανθρώπινου εξωτερικού αυτιού, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο A7075, ενώ το σώμα έχει ενσωματωμένο ξύλο Ebony στην μπροστινή του όψη, για το οποίο η HANA λέει ότι «παρέχει συγκεκριμένες ιδιότητες απόσβεσης». Η κεφαλή είναι φροντισμένη με πολυεπίπεδο βερνίκι Urushi που προέρχεται από τη διάσημη ιαπωνική καλλιτεχνική παράδοση Makie.

Η «γυμνή» φυσική ακίδα διαμαντιών κόβεται και γυαλίζεται, για να μιμείται τη γραφίδα κεφαλής κοπής που χρησιμοποιείται για να χαράξει ή να «κόψει» όλες τις εγγραφές βινυλίου. Ο προβολέας Boron, με σκληρότητα συγκρίσιμη με το διαμάντι, κρατά σταθερά την ακίδα Microline. Η HANA λέει «αυτός ο στερεός προβολέας Boron επιτρέπει τη μετάδοση των μικρότερων ακουστικών λεπτομερειών και της μικρο-δυναμικής χωρίς απώλεια στην κινούμενη γεννήτρια πηνίων, καταγράφοντας πιστά το αποτέλεσμα εγγραφής».

Η HANA Umami Red MC Cartridge θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το φθινόπωρο.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://solidfoundation.gr/products/

http://www.youtek.jp/hana.html

 

YELLOW BOX MAGAZINE info@yellowbox.gr

Copyright © 2020 Yellow Magazine | All rights reserved Viva payments