Η HEGEL παρουσίασε το V10 Phonostage!

Η HEGEL παρουσίασε το V10 Phonostage!

Η Hegel παρουσίασε πρόσφατα το νέο της Phonostage V10, που έχει σχεδιαστεί με πλήρως διακριτά στάδια εισόδου χρησιμοποιώντας μερικά πολύ ειδικά ζευγάρια ζευγών τρανζίστορ FET τόσο για MΜ όσο και για MC κεφαλές. Αυτό εξασφαλίζει πολύ χαμηλό θόρυβο και μηδενική ανατροφοδότηση DC , ενώ μετά τα στάδια FET ένα νέο διπολικό στάδιο opamp αναλαμβάνει για βέλτιστη ενίσχυση.

Επιπλέον, το V10 χρησιμοποιεί ένα εξωτερικό τροφοδοτικό AC που έχει σχεδιαστεί ειδικά από τη Hegel για το V10. Αυτό το τροφοδοτικό διαθέτει δύο συνδέσμους. Ένα για κάθε κανάλι που τροφοδοτεί το V10. Τα κύρια χαρακτηριστικά εδώ είναι ένας πολύ χαμηλός όγκος θορύβου και ο βέλτιστος διαχωρισμός καναλιών. 

Το V10 έχει ανεξάρτητες εισόδους RCA και XLR για κάθε είδος κεφαλής. Όλες οι ρυθμίσεις βρίσκονται στο πίσω μέρος της συσκευής και γίνονται από μικρούς διακόπτες. Για κεφαλές MM η χωρητικότητα είναι από 100pF μέχρι 467pF, ενώ για κεφαλές MM η χωρητικότητα είναι από 33Ω έως 550Ω.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.hegel.com/products/phono/v10

http://stepcom.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.