Η JBL λανσάρει τα ηχεία 4349 Studio Monitor με ρετρό εμφάνιση.

Η JBL κυκλοφόρησε ένα σετ ηχείων υψηλής απόδοσης, με “ρετρό στιλ” .

Τα JBL 4349 Studio Monitor είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ήχο σε επίπεδο στούντιο, σε ένα οικιακό περιβάλλον. Το JBL 4349 Studio Monitor είναι ένα συμπαγές, μεγάλης απόδοσης ηχείο ραφιού,που προσφέρει μουσική με αυθεντικότητα και ακρίβεια.

Αυτά τα δίδρομα ηχεία στοχεύουν στο είδος της δυναμικής και της ακρίβειας που απολαμβάνουν οι παραγωγοί μουσικής, συνδυάζοντας το πρόγραμμα οδήγησης συμπίεσης D2415K του JBL(το πρόγραμμα οδήγησης συμπίεσης αποτελείται από ένα ζεύγος ελαφρού, πολυμερούς, δακτυλιοειδούς διαφράγματος 1,5 ιντσών σχεδιασμένο για τη βελτίωση της επέκτασης των υψηλών συχνοτήτων και τη μείωση της παραμόρφωσης) με μια κόρνα υψηλής ευκρίνειας, μαζί με ένα 12 ιντσών woofer, Pure-pulp.

Ο ελαφρύς, άκαμπτος κώνος woofer έχει σχεδιαστεί με την ίδια λογική και διαθέτει ένα πηνίο φωνής 3 ιντσών, με διπλά αντικραδασμικά για να ελαχιστοποιείται  η παραμόρφωση. Η ευαισθησία τους είναι 91 dB/2.83V/1m και η απόκριση συχνότητας 32 Hz – 25 kHz (-6 dB).

Τα JBL 4349 Studio Monitor έρχονται με καπλαμά από σατέν ξύλο επίπλων σε επιλογή από ξύλο καρυδιάς ή μαύρο ξύλο καρυδιάς με μπλε και μαύρο πανί αντίστοιχα.

Στην πίσω πλευρά, υπάρχουν δύο σετ επιχρυσωμένων ακροδεκτών για μονή ή διπλή καλωδίωση. Υπάρχουν επίσης χειριστήρια  “High-frequency” και “Ultra High-frequency” για ρύθμιση και διαχείριση του δικτύου crossover. 

Η JBL προτείνει την προαιρετική βάση JS-120, για τα 4349. Οι συγκεκριμένες βάσεις δεν παρέχουν μόνο επιπλέον σταθερότητα, αλλά επιτρέπουν επίσης στον ακροατή να γυρίζει τα ηχεία προς τα πίσω και να έχει την καλύτερη δυνατή απεικόνιση. 

Τα νέα ηχεία JBL 4349 Studio Monitor θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο.

https://www.jbl.com/

 

YELLOW BOX MAGAZINE info@yellowbox.gr

Copyright © 2020 Yellow Magazine | All rights reserved Viva payments