Η Marantz στην Audio Group Greece.

Η Marantz στην Audio Group Greece.

H Audio Group Greece (η εταιρία που- εκτός των άλλων εταιρειών- αντιπροσωπεύει την Bose και την B&W στην Ελλάδα) ανακοίνωσε την ανάληψη και της Marantz.
Η Marantz είναι ένας από τους κατασκευαστές audio με σημαντική ιστορία και διαθέτει έναν ιδιαίτερα ευρύ κατάλογο προϊόντων που καλύπτει τόσο τα συστήματα οικιακής διασκέδασης όσο και τα κλασικά, δικαναλικά, συστήματα υψηλής πιστότητας.
Πρόσφατα η εταιρεία παρουσίασε τη σειρά 30 με το SACD player/streamer 30n και τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Model 30, μια προσπάθεια ανανέωσης όχι μόνο της αισθητικής των συσκευών της με γραμμές που εμπνέονται από στοιχεία των δεκαετιών του 50, του 60 και του 70 αλλά και του “συμβολαίου” της με τους απανταχού φίλους του κορυφαίου ήχου, με την ανάπτυξη των συσκευών, από την αρχική σχεδίαση μέχρι τις τελικές ρυθμίσεις, να έχει διαρκέσει τρία χρόνια και την παραγωγή να γίνεται στην Ιαπωνία.
Στον χώρο του πολυκαναλικού ήχου, η Marantz ανακοίνωσε, στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, την τελευταία έκδοση της σειράς SR, η οποία περιλαμβάνει τον ραδιοενισχυτή SR5015 και τους ενισχυτές SR6015, SR7015 και SR8015, με όλα τα μοντέλα να υποστηρίζουν σήματα εικόνας 8K. Η εταιρία αναφέρει ότι, όπως συμβαίνει με όλες τις συσκευές της, πέρα από τις δυνατότητες, έμφαση έχει δοθεί, παραδοσιακά, και στην ποιότητα του ήχου, ο οποίος είναι “κλασικός” Marantz.

info: Audio Group Greece., τηλ.: 210-672.1200, https://isembel.gr/https://www.marantz.com/

One thought on “Η Marantz στην Audio Group Greece.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.