Αγαπητοί μας φίλοι, ένα ακόμα τεύχος του YELLOWBOX με μοναδικά δώρα κυκλοφορεί στα περίπτερα! Αν θέλετε να επιλέξετε το δώρο της αρεσκείας σας, μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μέσω του site του yellowbox!

Tony Bennett: Viva Duets (CD, Vocal Jazz)

Απολαύστε τον μοναδικό Tony Bennett (86 ετών παρακαλώ σε αυτό το CD του 2012!!) σε απίθανα ντουέτα με καλλιτέχνες από 9 χώρες. Μαζί του τραγουδούν οι Marc Anthony, Christina Aguilera, Roberto Carlos, Gloria Estefan, Vicente Fernández, Juan Luis Guerra, Romeo Santos and Thalía!

Vincent Delerm - Les Amants Paralleles (CD, Pop)

Στο άλμπουμ "Les Amants parallèles", ο Vincent Delerm αφηγείται σε δεκατρία τραγούδια τη συνάντηση ενός άνδρα και μιας γυναίκας, τη ζωή τους, το συναισθηματικό ταξίδι τους, με πολλή τρυφερότητα και φινέτσα. Κινηματογραφική μουσική, ηχογραφημένη σε 3 prepared πιάνα!

Robbie Williams: The Heavy Entertainment Show (CD, Pop)

Το "Heavy Entertainment Show" είναι το 11ο στούντιο άλμπουμ του Robbie Williams, ενός άνδρα που έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια άλμπουμ στη σόλο καριέρα του και κέρδισε περισσότερα BRIT Awards από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην ιστορία! Το άλμπουμ κυκλοφορήσε μέσω της Columbia Records / Sony Music. Ο Robbie έχει συνεργαστεί με τον μόνιμο συνεργάτη του Guy Chambers για αυτό το άλμπουμ, καθώς και με τους Johnny McDaid, Brandon Flowers, Ed Sheeran και Stuart Price.

John Tropea: Livin' In the Jungle (CD, Jazz/Funk/R&B)

O John Tropea είναι ένας εξαιρετικός κιθαρίστας με τεράστια γνώση και σεβασμό για την παράδοση του οργάνου. Ο Tropea έχει γράψει και παίξει με μεγάλους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Αναφέρουμε τους Deodato, Laura Nyro, Harry Chapin, Paul Simon, Alice Cooper, Eric Clapton, και Dr. John! Είναι επίσης συνθέτης και παραγωγός με παγκόσμια φήμη ως καλλιτέχνης ποιότητας τόσο στο κοινό όσο και σε άλλους μουσικούς. Απολαύστε τον σε μία μοναδική συλλογή με κομμάτια funky, jazz & R&B!!

Daniel Barenboim plays Bach Goldberg Variations (DVD Video)

Το 1741 ο Γιόχαν Σεμπαστιάν Μπαχ δημοσίευσε τον τέταρτο και τελευταίο τόμο της εκτεταμένης δουλειάς του για το κλειδοκύμβαλο, το "Clavier-Übung" (keyboard practice). Ο τέταρτος τόμος είναι ένας κύκλος τριάντα παραλλαγών που έγινε γνωστός με το όνομα "Goldberg Variations". Αυτό το μνημειακό έργο, διάρκειας περίπου ογδόντα λεπτών, είναι αναμφίβολα ένα από τα αριστουργήματα της ευρωπαϊκής μουσικής. Με αυτή τη σύνθεση, ο Μπαχ ήταν περίπου 100 χρόνια μπροστά από την εποχή του. Ακόμα και για τους σημερινούς πιανίστες, το έργο είναι μια μεγάλη πρόκληση, την οποία ο Daniel Barenboim κατέκτησε με εξαιρετικό τρόπο το 1991, χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο συναυλιακό πιάνο Steinway για να «ενορχηστρώσει» τη μουσική και να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση διαφορετικών και καθορισμένων ήχων μουσικών οργάνων στις παραλλαγές. 

In Memoriam: Lorin Maazel / Verdi Requiem (Blu-Ray Video)

Η πεντηκοστή επέτειος του θανάτου του Toscanini γιορτάστηκε το 2007 με γκαλά συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Eνα από τα πιο λαμπερά γεγονότα είναι αυτή η παρούσα συναυλία στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στη Βενετία. Ο Lorin Maazel, ένα παιδί θαύμα, συναντήθηκε κάποτε με τον Ιταλό μαέστρο στη Νέα Υόρκη, και η κληρονομιά του Toscanini άφησε ένα μόνιμο σημάδι στον ίδιο ως μουσικό. Η περιοδία του Maazel με την ορχήστρα Symphonica Toscanini έφτασε στο αποκορύφωμά της στην Βενετία με το Requiem του Verdi στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, που φάνηκε να  αποτελεί τον ιδανικό χώρο για αυτό το εξομολογητικό και μουσικά εντυπωσιακό έργο.