Κάμερες ασφαλείας 2020.Ασφαλίστε το σπίτι σας με αυτές τις 10 έξυπνες κάμερες !

Κάμερες ασφαλείας 2020.Ασφαλίστε το σπίτι σας με αυτές τις 10 έξυπνες κάμερες !

Οι έξυπνες κάμερες ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί τόσο για μέσα όσο και εκτός του σπιτιού σας είναι απαραίτητες, εάν θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει όταν δεν είστε κοντά ή μέσα στο σπίτι.

Σε αντίθεση με τις βασικές κάμερες ασφαλείας, οι οποίες αποθηκεύουν δεδομένα σε έναν μικρό υπολογιστή ή σε εταιρικά συστήματα αποθήκευσης που σας χρεώνουν για ένα πακέτο συνδρομής, οι έξυπνες κάμερες χρησιμοποιούν τόσο αποθήκευση σε cloud όσο και ροή βίντεο σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας παρέχει την ευελιξία να ελέγχετε την ιδιοκτησία σας όποτε θέλετε και όπου κι αν βρίσκεστε.

Επιπλέον, οι περισσότερες έξυπνες κάμερες μπορούν συχνά να ελέγχονται από τις άλλες έξυπνες συσκευές σας, όπως το Amazon Echo Show ή το Google Home Hub. Αυτό σημαίνει ότι γίνονται γρήγορα ένα βασικό στοιχείο για έξυπνο σπίτι.

Ωστόσο, η κάμερα ασφαλείας που θα επιλέξετε να αγοράσετε δεν πρέπει να είναι η μόνη “γραμμή άμυνας” για το σπίτι σας (θα μπορούσατε να επιλέξετε μια έξυπνη κλειδαριά , ένα έξυπνο κουδούνι  και ένα σύστημα συναγερμού παράλληλα). Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να αποτελεί μέρος μιας αμυντικής στρατηγικής που κρατά και την οικογένειά σας ασφαλή.

Με τόσες πολλές φθηνές επιλογές εκεί έξω, μπορεί να είναι δύσκολο να μάθετε ποια μοντέλα είναι τα σωστά για αγορά. Η λογική της παρουσίασης των καμερών που συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν τη λίστα, είναι: η ανάλυση, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η έξυπνη συνδεσιμότητα στο σπίτι, η χωρητικότητα αποθήκευσης, η τιμή και αν υπάρχει απαραίτητη συνδρομητική υπηρεσία.

Οι καλύτερες έξυπνες κάμερες ασφαλείας συνοπτικά:

  1. Anker Eufycam 2
  2. Arlo Pro 3
  3. Ring Indoor Cam
  4. Arlo Go
  5. Nest Cam IQ
  6. Hive Camera
  7. Logi Circle
  8. Netatmo Presence
  9. Nest Cam Outdoor
  10. Swann Spotlight Outdoor Security Camera
Anker Εufycam2

Anker Eufycam 2

Resolution: Up to 1080p | Footage recording: As much fits onto a 16GB BaseStation | Audio: HD two-way

Στον κόσμο των έξυπνων καμερών ασφαλείας, η Anker Eufycam 2 είναι γνωστό ότι είναι μια σταθερή επιλογή  σε προσιτή τιμή. Διαθέτει ένα πολύ μεγάλο σετ χαρακτηριστικών και δεν απαιτεί καμία συνδρομή μήνα.

Η ασύρματη εξωτερική κάμερα της Eufy προσφέρει βαθμολογία IP67 που την καθιστά  εντελώς ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας 365 ημερών φαίνεται ότι ποτέ δε σταματάει να λειτουργεί. Αποθηκεύει επίσης όλα τα κωδικοποιημένα κλιπ, απευθείας στο BaseStation που έχετε ορίσει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δει κάποιος άλλος τα αποθηκευμένα στοιχεία.

 

Arlo-Pro-3

Arlo Pro 3

Resolution: Up to 2K (2560×1440) | Footage recording: Free cloud recordings for seven days | Audio: HD two-way

Με ένα όμορφο αδιάβροχο σχεδιασμό, μια σειρά από εκπληκτικά έξυπνα χαρακτηριστικά, η Arlo Pro 2  γρήγορα έγινε μια από τις καλύτερες κάμερες ασφαλείας.

Ωστόσο πλέον, υπάρχει ένα νεότερο και πιο εξελιγμένο μοντέλο, η Arlo Pro 3 που είναι συμβατή με HDR, διάδοχος της Arlo Pro 2 με αρκετές βελτιώσεις και καινοτομίες.

Δεν θα λάβετε ανάλυση 4K με την Arlo Pro 3, αλλά θα λάβετε πολλές άλλες εξαιρετικές δυνατότητες που κάνουν αυτήν την κάμερα μια εξαιρετικά σταθερή επιλογή για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα για ένα σύστημα ασφαλείας.

Ring indoor-Cam

Ring Indoor Cam

Resolution: Up to 1080p HD | Footage recording: 24 hour as standard, 30 days with subscription | Audio: Two-way

Η Ring Indoor Cam είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην αυξανόμενη σειρά προϊόντων ασφαλείας της εταιρείας. Μπορεί να είναι φθηνΉ, αλλά η συσκευή Ring δεν θα απογοητεύει ούτε με τα  χαρακτηριστικά της  ούτε με την απόδοση.

Η συσκευή είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμη, καθιστώντας την κατάλληλη για τοποθέτηση σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. Εκτός από τη δυνατότητα ελέγχου της κάμερας μέσω της κινητής συσκευής σας, είναι επίσης χρήσιμο να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Ring μέσω του διαδικτύου, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την ιδιοκτησία σας από τον υπολογιστή του γραφείου σας εάν το επιθυμείτε. Η ρύθμιση είναι επίσης αρκετά απλή, βοηθούμενη από τις ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης καθώς και τα βίντεο εκμάθησης που διατίθενται μέσω της εφαρμογής.

 

ARLO Go

Arlo Go

Resolution: 720p HD | Footage recording: Free cloud storage | Audio: Two-way

Η Arlo Go είναι εντελώς ασύρματη.

Λειτουργεί χρησιμοποιώντας σήμα 4G LTE και όχι WiFi, πράγμα που σημαίνει ότι λειτουργεί όποτε έχει κάλυψη από κινητό. Προσθέστε σε αυτήν την πιστοποίηση IP65 με αδιάβροχη βαθμολογία και έχετε μια φορητή κάμερα που μπορεί πραγματικά να πάει οπουδήποτε. Οπουδήποτε όμως με σήμα κινητής τηλεφωνίας.

Η Arlo Go προσφέρει περιορισμένη κατανομή αποθήκευσης cloud δωρεάν, καθώς και υποδοχή microSD. Αυτό την ξεχωρίζει από παρόμοιες κάμερες που χρεώνουν για μια συνδρομή. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πρόγραμμα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας για να ξεκινήσετε.

Η εγκατάσταση είναι εύκολη, απλά ανοίξτε μια κάρτα SIM, συγχρονίστε την με την εφαρμογή Arlo στο τηλέφωνό σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Μπορείτε να την τοποθετήσετε οπουδήποτε και αν την τοποθετήσετε έξω, μπορείτε να τη βιδώσετε σε μια μεταλλική βάση.

Η Arlo Go καταγράφει HD στα 720p. Διαθέτει επίσης πολλές δυνατότητες εγγραφής, όπως ανίχνευση κίνησης και επιλογές χρονισμού.

Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι δεν θα έχει τέλεια κάλυψη 4G παντού, ειδικά στην εξοχή όπου μερικές φορές είναι δύσκολο να επιτευχθεί καλό 3G. Και αν δεν το έχει, σταματάει να λειτουργεί, καθώς δεν υπάρχει επιλογή για χρήση κινητού σημείου πρόσβασης ή για σύνδεση στο Wi-Fi ως αντίγραφο ασφαλείας.

Nest-Cam-IQ

Nest Cam IQ

Resolution: 4K sensor, 1080p HDR streaming | Footage recording: with subscription | Audio: HD two-way

Η Nest Cam IQ έχει IQ στο όνομα της για έναν λόγο: είναι έξυπνη. Πραγματικά ευφυής. Όχι μόνο μπορεί να σας ειδοποιήσει εάν υπάρχει κίνηση στο σπίτι σας,  αλλά μπορεί να κάνει διάκριση μεταξύ ανθρώπων και ζώων και – αυτό που είναι πραγματικά αξιοσημείωτο – μπορεί ακόμη και να προσδιορίσει εάν είναι οικείο ή άγνωστο άτομο.

Η Nest Cam IQ έχει επίσης την καλύτερη ποιότητα εικόνας , λήψη σε 4K και HDR (υψηλή δυναμική εμβέλεια).

Πιθανών, το κύριο μειονέκτημα με τη Nest Cam IQ είναι η τιμή της. Όχι μόνο είναι αρκετά ακριβή να ξεκινήσετε, αλλά για να χρησιμοποιήσετε το πλήρες φάσμα των λειτουργιών της, θα πρέπει να αγοράσετε μια συνδρομή στο Nest Aware.

Hive Camera

Hive Camera

Resolution: HD streaming | Footage recording: SD card slot for on-camera storage | Audio: two-way

Η Hive Camera είναι η βασική κάμερα ασύρματης σύνδεσης της Hive, και εάν δεν σας ενοχλεί η εμφάνιση της και οι προηγμένες δυνατότητες της, μπορεί να είναι μια από τις επιλογές σας.

Η Hive Camera δεν λειτουργεί με το οικοσύστημα Hive, και αντ ‘αυτού έχει τη δική της ειδική εφαρμογή, η οποία είτε θα είναι θετική είτε αρνητική, ανάλογα με το αν έχετε ήδη προϊόντα Hive ή σχεδιάζετε να δημιουργήσετε από την αγορά της κάμερας . Αυτό που είναι ωραίο είναι ότι η Hive Camera διαθέτει μια υποδοχή για μια κάρτα microSD, ώστε να μπορείτε να εγγράψετε πλάνα απευθείας στην κάμερα, χωρίς να απαιτείται συνδρομή.

Ο σχεδιασμός είναι πιο παραδοσιακός, με ένα λευκό πλαστικό περίβλημα και ένα μαύρο πλαίσιο για το φακό της κάμερας. Έχει τη δυνατότητα να ηχεί συναγερμό ή ακόμα και να αναπαράγει τον ήχο ενός σκύλου που γαβγίζει αν κάποιος άγνωστος προσεγγίσει το σπίτι σας ενώ δεν θα έπρεπε να είναι εκεί.

Logi-Circle

Logi Circle

Resolution: 1080p HD streaming | Footage recording: one day free, 14 days with subscription | Audio: two-way

Η Logi Circle  είναι μια διασκεδαστική κάμερα ασφαλείας.

Διαθέτει μερικές έξυπνες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να ορίσετε ζώνες στο σπίτι σας – έτσι, για παράδειγμα, εάν θέλετε να γνωρίζετε κάθε φορά που το σκυλί σας πηδά πάνω στον καναπέ, μπορείτε να ορίσετε τον καναπέ ως ζώνη και οποιαδήποτε κίνηση σε αυτήν τη ζώνη θα συμπεριλαμβάνεται στον ψηφιακό επεξεργασμένο κύλινδρο με τις καλύτερες στιγμές της ημέρας.

Η κάμερα καταγράφει μόνο πλάνα όπου υπάρχει κίνηση ή ήχος, οπότε στο τέλος κάθε ημέρας δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε ώρες πλάνα για να βρείτε μερικές στιγμές όπου κάτι συνέβη πραγματικά. Έχει ενσωματωμένη μπαταρία, και έτσι μπορεί να αφαιρεθεί από βάση της και να χρησιμοποιηθεί ασύρματα για μικρό χρονικό διάστημα.

Netatmo-Presence

Netatmo Presence

Resolution: 1080p HD streaming | Footage recording: microSD | Audio: One-way

Η Netatmo Presence είναι μια χαρακτηριστική κάμερας ασφαλείας. Η βαριάς κατασκευής  μαύρη βάση της  συγκρατεί με ασφάλεια το σώμα της κάμερας και είναι   ένα ισχυρό αποτρεπτικό για όσους σκέφτονται να τη σπάσουν.

Η προσθήκη στον παράγοντα αποτροπής είναι ο ισχυρός προβολέας LED με δυνατότητα ρύθμισης, που μπορείτε να προσαρμόσετε στην καθορισμένη φωτεινότητα. Η  μεταλλική μονάδα είναι αδιάβροχη σύμφωνα με το πρότυπο IPX7, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις καιρικές συνθήκες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις σας, έτσι ώστε να λαμβάνετε ειδοποίηση μόνο όταν η κάμερα αναγνωρίζει ένα άτομο (ή ζώο ή αυτοκίνητο). Η κάμερα λειτουργεί μέσω Wi-Fi και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρίσκεται εντός του εύρους επικοινωνίας του router σας για να λειτουργήσει. Διαθέτει υποδοχή για μια κάρτα microSD, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε μεγάλα τέλη συνδρομής για την εγγραφή βίντεο.

Nest Cam Outdoor

Nest Cam Outdoor

Resolution: 1080p HD streaming | Footage recording: With subscription | Audio: two-way

Η Nest Cam Outdoor  διαθέτει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και μια φανταστική εφαρμογή – κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένης της προέλευσης της Nest ως εταιρείας Google, που υπάρχει τώρα ως μέρος της μητρικής εταιρείας της Google Alphabet.

Η Nest Cam Outdoor απαιτεί συνδρομή για να ξεκλειδώσετε την πλήρη σουίτα λειτουργιών, αλλά αυτό είναι αρκετά κοινό με τις κάμερες ασφαλείας. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι συνδέεται στη βάση τηςμε έναν μαγνήτη, που σημαίνει ότι ένας κλέφτης θα μπορούσε να την αφαιρέσει από τη βάση και να την κλέψει.

 

Swann-1080p-wifi-spotlight-outdoor-security-camera

Swann Spotlight Outdoor Security Camera

Resolution: 1080p HD streaming | Footage recording: Free for 7 days | Audio: two-way

Ο ανθεκτικός σχεδιασμός, τα αξεσουάρ εξωτερικού χώρου και η εκτεταμένη σειρά αισθητήρων ασφαλείας διασφαλίζουν ότι η κάμερα Spotlight Outdoor είναι μια καλή, προσιτή επιλογή για να παρακολουθείτε τον κήπο σας ή άλλες περιοχές έξω από το σπίτι σας.

Η εφαρμογή  Swann security έχει κάποιες δυσκολίες στην αρχή και ίσως χρειαστεί να είστε υπομονετικοί καθώς περνάτε την αρχική διαδικασία ρύθμισης.

 

Δεν αναφέρουμε τιμές για τους λόγους ότι αυτές αλλάζουν κάθε στιγμή. Μπορείτε λοιπόν να αναζητήσετε περισσότερες λεπτομέρειες και για τα χαρακτηριστικά αλλά και για τις τιμές και πλέον να βάλετε στις αναζητήσεις σας θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας και τον εξοπλισμό ενός  smart σπιτιού._YB

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.