ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Γίνε τώρα συνδρομητής στο YELLOWBOX και μπες στην κλήρωση για ένα σετ ακουστικών DALI iO-6 αξίας 399 Ευρώ!!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Γίνε τώρα συνδρομητής στο YELLOWBOX και μπες στην κλήρωση για ένα σετ ακουστικών DALI iO-6 αξίας 399 Ευρώ!!

Τώρα, μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στο Yellow Box και αυτόματα να μπείτε στην κλήρωση για ένα σετ ακουστικών DALI iO-6 λιανικής αξίας 399 Ευρώ!

Επιλέξτε ένα από τα πακέτα ετήσιων συνδρομών που προτιμάτε και ποιος ξέρει; Ίσως είστε εσείς ο τυχερός που θα απολαμβάνει ασύρματα τη μουσική του ή θα ακούει την μουσική από τις ταινίες του με το ολοκαίνουριο σετ ακουστικών της Dali, ένα κόσμημα για τους λάτρεις του ήχου!!

Πακέτα ετήσιων συνδρομών

1. Βασική συνδρομή, 30 Ευρώ: Περιλαμβάνει 5 τεύχη + 1 δώρο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται συνολικά τα 6 τεύχη του περιοδικού μαζί με τα έξοδα αποστολής.

2. Premium συνδρομή με CD, 40 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το CD «Lifeline – Music of the Underground Railroad». Η ηχογράφηση της Yarlung Records απλά κορυφαία.

3. Premium συνδρομή με deluxe βουρτσάκι για δίσκους βινυλίου: 43 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με βουρτσάκι για δίσκους βινυλίου από φυσική τρίχα και ξύλινη λαβή από την εταιρεία SIMPLY ANALOG (διατίθεται σε 2 χρώματα)

4. Premium συνδρομή με βινύλιο, 50 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το βινύλιο Buddy Guy & Junior Wells: Play The Blues από την εταιρεία SPEAKERS CORNER.

5. Premium συνδρομή με CD/SACD/BLU-RAY AUDIO, 50 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το διπλό CD/SACD & BLU-RAY audio “LUX” από την Νορβηγική, audiophile εταιρία 2L RECORDS!

6. Premium συνδρομή με DVD/BLU-RAY BOX, 59 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το πολυτελές κουτί Nureyev – Boxset από την C-MAJOR το οποίο διατίθεται σε DVD ή BLU-RAY video και περιλαμβάνει τα μπαλέτα:
i) Tchaikovsky: Swan Lake
ii) Tchaikovsky: The Nutcracker
iii) Minkus: Don Quixote

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην κλήρωση για τα ακουστικά Dali iO-6 μπαίνετε με οποιοδήποτε ενεργο πακέτο συνδρομής

 

Όροι διαγωνισμού:
Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι αγοράσουν οποιοδήποτε πακέτο συνδρομής μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2020. Η παραγγελία ενός πακέτου συνδρομής μπορεί να γίνει είτε από την online σελίδα του περιοδικού www.yellowbox.gr είτε τηλεφωνικά στο 216 80 92 969. Τα πακέτα συνδρομής με επιπλέον προϊον CD ή βινύλιο ενδέχεται να εξαντληθούν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός κωδικού θα αντικαθίστανται άμεσα με νέο έξτρα προϊόν το οποίο θα ανακοινώνεται στο www.yellowbox.gr και στη σελίδα του Yellow Box στο facebook. Οι νυν συνδρομητές μας λαμβάνουν αυτόματα μέρος στον διαγωνισμό & δεν απαιτείται καμία άλλη ενέργεια. Τόσο οι νέοι όσο και οι υπάρχοντες συνδρομητές θα ενημερωθούν με email για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Τηλεφωνικό μήνυμα θα στέλνεται σε όσους δεν μας έχουν δώσει email. Η κλήρωση θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου 2020 στα γραφεία του περιοδικού και ο νικητής θα μπορεί να παραλάβει το δώρο από τα γραφεία του περιοδικού ή θα αποσταλεί με courier χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση στην διεύθυνσή του σε μία εργάσιμη ή σε οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία μας υποδείξει. Από τον διαγωνισμό αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι στο περιοδικό YELLOW BOX και οι συγγενείς τους μέχρι α’ βαθμού καθώς και όλοι οι συνεργάτες του περιοδικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.