Μεγάλος διαγωνισμός! Κέρδισε ένα Sennheiser Momentum Wireless αξίας 424€

Τώρα, μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στο Yellow Box και αυτόματα να μπείτε στην κλήρωση για ένα σετ ακουστικών SΕNNHEISER MOMENTUM Wireless λιανικής αξίας 424 Ευρώ!

Επιλέξτε ένα από τα πακέτα ετήσιων συνδρομών που προτιμάτε και ποιος ξέρει; Ίσως είστε εσείς ο τυχερός που θα απολαμβάνει ασύρματα τη μουσική του, σε ένα από τα κορυφαία σετ ακουστικών στον κόσμο!

Πακέτα ετήσιων συνδρομών

1. Βασική συνδρομή, 30 Ευρώ: Περιλαμβάνει 5 τεύχη + 1 δώρο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται συνολικά τα 6 τεύχη του περιοδικού μαζί με τα έξοδα αποστολής.

2. Premium συνδρομή με CD, 36 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το νεό jazz CD «Tiü-Apnea» του μουσικού Παρασκευά Κίτσου (κυκλοφορία Απρίλιος 2020).

3. Premium συνδρομή με βινύλιο, 45 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το διπλό βινύλιο Live στο ΚΕΡΑΜΕΙΟ από την εταιρεία IKAROS MUSIC.

4. Premium συνδρομή με βινύλιο, 50 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το βινύλιο Lou Reed – Transformer από την εταιρεία SPEAKERS CORNER.

5. Premium συνδρομή με SACD/CDBOX, 55 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το θρυλικό κουτί JAZZ AT THE PAWNSHOP 30th Anniversary Edition από την εταιρεία PROPRIUS το οποίο περιλαμβάνει:
– 3 CD/SACD με το Jazz at the Pawnshop 1, 2 & 3
– DVD με συνέντευξη
– 20 επιπλέον λεπτά με μουσική που παρουσιάζεται για πρώτη φορά!

6. Premium συνδρομή με πολυτελές κουτί καθαριστικών δίσκων βινυλίου, 65 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με πολυτελές κουτί καθαριστικών για βινύλια από τη Simply Analog το οποίο περιλαμβάνει:
– Βουρτσάκι από φυσική τρίχα με ξύλινη λαβή
– Βουρτσάκι από βελούδο με ξύλινη λαβή
– Καθαριστικό (υγρό) για κεφαλή
– Καθαριστικό σπρέι για βινύλια
– Πανάκι με μικροΐνες

 

Όροι διαγωνισμού:
Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι αγοράσουν οποιοδήποτε πακέτο συνδρομής μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2020. Η παραγγελία ενός πακέτου συνδρομής μπορεί να γίνει είτε από την online σελίδα του περιοδικού www.yellowbox.gr είτε τηλεφωνικά στο 216 80 92 969. Τα πακέτα συνδρομής με επιπλέον προϊον CD ή βινύλιο ενδέχεται να εξαντληθούν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός κωδικού θα αντικαθίστανται άμεσα με νέο έξτρα προϊόν το οποίο θα ανακοινώνεται στο www.yellowbox.gr και στη σελίδα του Yellow Box στο facebook. Οι νυν συνδρομητές μας λαμβάνουν αυτόματα μέρος στον διαγωνισμό & δεν απαιτείται καμία άλλη ενέργεια. Τόσο οι νέοι όσο και οι υπάρχοντες συνδρομητές θα ενημερωθούν με email για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Τηλεφωνικό μήνυμα θα στέλνεται σε όσους δεν μας έχουν δώσει email. Η κλήρωση θα γίνει στις 3 Αυγούστου στα γραφεία του περιοδικού και ο νικητής θα μπορεί να παραλάβει το δώρο από τα γραφεία του περιοδικού ή θα αποσταλεί με courier χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση στην διεύθυνσή του σε μία εργάσιμη ή σε οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία μας υποδείξει. Από τον διαγωνισμό αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι στο περιοδικό YELLOW BOX και οι συγγενείς τους μέχρι α’ βαθμού καθώς και όλοι οι συνεργάτες του περιοδικού.

YELLOW BOX MAGAZINE info@yellowbox.gr

Copyright © 2020 Yellow Magazine | All rights reserved Viva payments