30/9: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ για τον διαγωνισμό μας! Κέρδισε μια ηχομπάρα SONOS BEAM αξίας 449€.

30/9: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ για τον διαγωνισμό μας! Κέρδισε μια ηχομπάρα SONOS BEAM αξίας 449€.

Τώρα, μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στο Yellow Box και αυτόματα να μπείτε στην κλήρωση για μία ηχομπάρα SONOS BEAM λιανικής αξίας 449 Ευρώ!

Επιλέξτε ένα από τα πακέτα ετήσιων συνδρομών που προτιμάτε και ποιος ξέρει; Ίσως είστε εσείς ο τυχερός που θα απολαμβάνει ασύρματα τη μουσική του ή θα ακούει την μουσική από τις ταινίες του σε μία ηχομπάρα κόσμημα για το σαλονί σας!

Πακέτα ετήσιων συνδρομών

1. Βασική συνδρομή, 30 Ευρώ: Περιλαμβάνει 5 τεύχη + 1 δώρο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται συνολικά τα 6 τεύχη του περιοδικού μαζί με τα έξοδα αποστολής.

2. Premium συνδρομή με CD, 38 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το jazz CD «Yuko Mabuchi Plays Miles Davis» με την εκπληκτική πιανίστρια Yuko Mabuchi. Η ηχογράφηση της Yarlung Records απλά κορυφαία.

3. Premium συνδρομή με βινύλιο, 47 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το βινύλιο SONNY CLARK PROJECT από την εταιρεία IKAROS MUSIC.

4. Premium συνδρομή με βινύλιο, 50 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το βινύλιο Rossini: Overtures (Gamba) από την εταιρεία SPEAKERS CORNER.

5. Premium συνδρομή με SACD/CDBOX, 55 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με το θρυλικό κουτί JAZZ AT THE PAWNSHOP 30th Anniversary Edition από την εταιρεία PROPRIUS το οποίο περιλαμβάνει:
– 3 CD/SACD με το Jazz at the Pawnshop 1, 2 & 3
– DVD με συνέντευξη
– 20 επιπλέον λεπτά με μουσική που παρουσιάζεται για πρώτη φορά!

6. Premium συνδρομή με πολυτελές κουτί καθαριστικών δίσκων βινυλίου, 65 Ευρώ: Περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή (6 τεύχη) μαζί με πολυτελές κουτί καθαριστικών για βινύλια από τη Simply Analog το οποίο περιλαμβάνει:
– Βουρτσάκι από φυσική τρίχα με ξύλινη λαβή
– Βουρτσάκι από βελούδο με ξύλινη λαβή
– Καθαριστικό (υγρό) για κεφαλή
– Καθαριστικό σπρέι για βινύλια
– Πανάκι με μικροΐνες

 

 

Όροι διαγωνισμού:
Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι αγοράσουν οποιοδήποτε πακέτο συνδρομής μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2020. Η παραγγελία ενός πακέτου συνδρομής μπορεί να γίνει είτε από την online σελίδα του περιοδικού www.yellowbox.gr είτε τηλεφωνικά στο 216 80 92 969. Τα πακέτα συνδρομής με επιπλέον προϊον CD ή βινύλιο ενδέχεται να εξαντληθούν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός κωδικού θα αντικαθίστανται άμεσα με νέο έξτρα προϊόν το οποίο θα ανακοινώνεται στο www.yellowbox.gr και στη σελίδα του Yellow Box στο facebook. Οι νυν συνδρομητές μας λαμβάνουν αυτόματα μέρος στον διαγωνισμό & δεν απαιτείται καμία άλλη ενέργεια. Τόσο οι νέοι όσο και οι υπάρχοντες συνδρομητές θα ενημερωθούν με email για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Τηλεφωνικό μήνυμα θα στέλνεται σε όσους δεν μας έχουν δώσει email. Η κλήρωση θα γίνει στις 3 Αυγούστου στα γραφεία του περιοδικού και ο νικητής θα μπορεί να παραλάβει το δώρο από τα γραφεία του περιοδικού ή θα αποσταλεί με courier χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση στην διεύθυνσή του σε μία εργάσιμη ή σε οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία μας υποδείξει. Από τον διαγωνισμό αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι στο περιοδικό YELLOW BOX και οι συγγενείς τους μέχρι α’ βαθμού καθώς και όλοι οι συνεργάτες του περιοδικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.