Νέο firmware για τις mirrorless φωτογραφικές μηχανές NIKON Z 7II και Z 6II.

Νέο firmware για τις mirrorless φωτογραφικές μηχανές NIKON Z 7II και Z 6II.
Nikon_Z6II_MovieKit

Η Nikon ανακοίνωσε την κυκλοφορία firmware για τις mirrorless φωτογραφικές μηχανές Z 7II και Z 6II πλήρους κάδρου (φορμά FX της Nikon). Η Nikon  ανακοινώσει επίσης,  την κυκλοφορία του νέου Βασικού κιτ video Z 6II.

Η έκδοση 1.10 του firmware θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2021. Αυτή η ενημέρωση firmware βελτιώνει την απόδοση του AF ανίχνευσης ματιών στη Z 7II και τη Z 6II και προσθέτει περισσότερες μορφές εγγραφής και ροές εργασίας video κατά τις λήψεις με τη Z 6II. Το νέο Βασικό κιτ video Z 6II παρέχει στους κινηματογραφιστές τα κύρια εργαλεία που χρειάζονται για να οδηγήσουν το περιεχόμενο των video τους στο επόμενο επίπεδο.

Μετά την ενημέρωση του firmware 1.10, οι φωτογραφικές μηχανές Z 6II και Z 7II θα μπορούν να ανιχνεύουν τα μάτια των ανθρώπινων θεμάτων ακόμη και όταν το πρόσωπο του θέματος στο κάδρο έχει μικρές διαστάσεις. Θα προστεθούν βελτιώσεις στις λήψεις με AF αυτόματης επιλογής περιοχής (people) και AF ευρείας περιοχής (L-people). Αυτή η ενημέρωση firmware θα προσθέσει επίσης υποστήριξη 4K UHD/60p στις επιλογές εγγραφής video Z 6II και θα παρέχει έξοδο σε video RAW σε εξωτερικές συσκευές εγγραφής Blackmagic Design στη Z 7II και τη Z 6II.  Μετά την ενημέρωση, θα είναι δυνατή η εγγραφή σε μορφή Blackmagic RAW καθώς και σε μορφή ProRes RAW.

Nikon_Z6II_MovieKit

Το Blackmagic RAW είναι ένα εύχρηστο codec που περιλαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα της εγγραφής σε μορφή RAW. Καθώς περιλαμβάνει πολλές νέες τεχνολογίες, όπως έναν νέο προηγμένο αλγόριθμο εξάλειψης μωσαϊκού, το Blackmagic RAW εξασφαλίζει εικόνες χωρίς απώλειες που είναι ιδανικές για ροές εργασίας υψηλής ανάλυσης, υψηλής ταχύτητας καρέ και υψηλού δυναμικού εύρους.

Το νέο βασικό κιτ video Z 6II θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη Φεβρουαρίου. Αυτό το κιτ δημιουργίας video περιλαμβάνει τη mirrorless φωτογραφική μηχανή Nikon Z 6II πλήρους κάδρου με τη λειτουργία εξόδου video RAW ήδη ενεργοποιημένη. Περιλαμβάνει επίσης το Atomos Ninja V, προσαρμογέα μοντούρας FTZ της Nikon, το σύστημα υποστήριξης SmallRig με γρήγορη απελευθέρωση και βασικά αξεσουάρ όπως μπαταρίες. Όλα τα κύρια εργαλεία που χρειάζεστε για να οδηγήσετε το περιεχόμενο των video σας στο επόμενο επίπεδο.

Κατεβάστε το firmware 1.10 για την Z 7II (από 25 Φεβρουαρίου) εδώ
Κατεβάστε το firmware 1.10 για την Z 6II (από 25 Φεβρουαρίου) εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία: https://www.nikon.gr/el_GR/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.