Οι καλύτερες συσκευές Nest και Google Assistant για το 2020 !

Οι καλύτερες συσκευές Nest και Google Assistant για το 2020 !

H κατασκευή ενός ολόκληρου Smart Home με τον Βοηθό Google είναι εύκολη. Μπορείτε να ελέγξετε από έξυπνες οθόνες και έξυπνα ηχεία έως λαμπτήρες και κλειδαριές και κουδούνια σπιτιού .

Ο Βοηθός Google μπορεί να προσαρμόσει τον θερμοστάτη σας, να σβήσει τα φώτα σας, να κλειδώσει την πόρτα σας, να σας δείξει την πρόβλεψη του καιρού και πολλά άλλα με μια φωνητική εντολή. Ο βοηθός φωνής της Google, κυκλοφόρησε παράλληλα με το αρχικό έξυπνο ηχείο Google Home το 2016. 

Εάν λοιπόν σκέφτεστε να ξεκινήσετε με ένα “έξυπνο σπίτι” που υποστηρίζεται από την Google, ακολουθούν οι καλύτερες συσκευές Google Home και Βοηθός Google από μια ποικιλία κατηγοριών σε έξυπνα οικιακά προϊόντα. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια έξυπνη οθόνη ή ένα έξυπνο ηχείο και-στη συνέχεια- να διασκεδάστε με τις επιλογές για συμβατά φώτα, κλειδαριές για πόρτες, έξυπνους διακόπτες, θερμοστάτες και ότι άλλο θέλετε.

Google Nest Hub. Η καλύτερη έξυπνη οθόνη.

Το Google Nest Hub (πρώην Home Hub) είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε ένα έξυπνο σπίτι με επίκεντρο τη Google. Χρησιμοποιεί τον Βοηθό Google για να ανταποκρίνεται σε όλες τις ίδιες φωνητικές εντολές με το έξυπνο ηχείο του Google Home. Η οθόνη αφής θα σας δείξει επιπλέον πληροφορίες όταν ρωτάτε για τον καιρό, αναζητάτε εστιατόρια και άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οθόνη για να παρακολουθήσετε βίντεο ή να περιηγηθείτε σε οικογενειακές φωτογραφίες.

Οι μοναδικοί προσαρμοστικοί αισθητήρες φωτεινότητας καθιστούν το Nest Hub ως ένα εξαιρετικό ψηφιακό πλαίσιο φωτογραφιών, καθώς προσαρμόζεται τόσο στα επίπεδα φωτός όσο και στη θερμοκρασία χρώματος, ώστε να μοιάζει πάντα με μια φυσική φωτογραφία σε ένα πλαίσιο. Μπορείτε να ρυθμίσετε μια κυλιόμενη παρουσίαση των οικογενειακών φωτογραφιών ως αρχική οθόνη.

Το Nest Hub είναι επίσης ένας υπέροχος βοηθός κουζίνας, καθώς μπορεί να σας καθοδηγήσει συνταγές βήμα προς βήμα και να κάνετε πολλές εργασίες ενώ μαγειρεύετε. Ρυθμίστε ένα χρονόμετρο, παίξτε μουσική, προσθέστε ένα συστατικό στη λίστα αγορών σας και πολλά άλλα – το Nest Hub θα διατηρήσει το σημείο που σταματήσατε στη συνταγή και όταν χρειαστεί θα συνεχίσει από εκεί που σταματήσατε. Μπορείτε να το συνδέσετε και να το ρυθμίσετε στο δίκτυό σας Wi-Fi χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Home και να ρωτήσετε το Google Nest Hub οποιαδήποτε ερώτηση θα θέλατε στο αρχικό Google Home. 

Όλες αυτές οι λειτουργίες φωνητικού ελέγχου κάνουν το Nest Hub χρήσιμο με πολλούς τρόπους, ενώ ταυτόχρονα το καθιστά την καλύτερη επιλογή για την κεντρική κονσόλα για έλεγχο όλων των έξυπνων συσκευών σας. Σύρετε προς τα κάτω από την κορυφή για συντομεύσεις που σας επιτρέπουν να σβήσετε τα φώτα ή να ελέγξετε τις έξυπνες κάμερες ασφαλείας στο σπίτι σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε για να δείτε μια επισκόπηση από δωμάτιο σε δωμάτιο (σαλόνι, κουζίνα κ.λπ.) όλων των συσκευών σας. 

Το Nest Hub είναι μια έξυπνη και απόλυτα χρηστική οθόνη συνολικά, και κοστίζει περίπου € 160. Είναι χρήσιμη ακόμα και αν δεν έχετε πολλά έξυπνα οικιακά gadget, αλλά είναι απαραίτητη εάν θέλετε ένα έξυπνο σπίτι που λειτουργεί με τον Βοηθό Google. 

Google Nest Mini. Το καλύτερο έξυπνη ηχείο.

Εάν λοιπόν έχετε Nest Hub οθόνη στο σπίτι σας, το Google Nest Mini αποτελεί ένα άλλο καλό σημείο εκκίνησης για έξυπνο σπίτι. Το μικρό έξυπνο ηχείο της Google είναι τώρα στη δεύτερη γενιά του και προσφέρει όλες τις ίδιες φωνητικές εντολές με δυνατότητα Βοηθού Google με τα προηγούμενα μοντέλα, καθώς και επιπλέον χρήσιμες λειτουργίες ενδοεπικοινωνίας και επιλογή για στερεοφωνική μουσική συνδέοντας πολλά Minis μαζί. Ελέγξτε συμβατά gadget, κάντε αναζήτηση στον Ιστό, παίξτε μουσική και πολλά άλλα απλά ζητώντας το από το βοηθό Google. Η ποιότητα ήχου του Nest Mini είναι εντυπωσιακή, ειδικά σε αυτό το μοντέλο δεύτερης γενιάς. 

Το Nest Mini είναι σχεδιαστικά όμορφο και διατίθεται σε τέσσερα χρώματα. Με τιμή περίπου € 45, είναι ο οικονομικότερος τρόπος για να ξεκινήσετε το έξυπνο σπίτι σας. Το Nest Mini δημιουργεί επίσης μια καλή δευτερεύουσα συσκευή. Εάν τοποθετήσετε ένα Google Nest Hub στην κουζίνα σας, μπορείτε να βάλετε ένα Nest Mini σε διαφορετικό δωμάτιο και και οι δύο θα μπορούν να ελέγχουν τυχόν συμβατές έξυπνες συσκευές που έχετε ρυθμίσει. 

C από την GE. Καλύτερο έξυπνο φως.

Στη συνέχεια και εφόσον ρυθμίσετε σημεία ελέγχου με έξυπνη οθόνη ή έξυπνο ηχείο, ήρθε η ώρα να αντιληφθείτε ποιες έξυπνες συσκευές θέλετε. Ένας έξυπνος λαμπτήρας είναι ένα καλό πρώτο βήμα και οι λαμπτήρες C by GE λειτουργούν ιδιαίτερα καλά με την Google. 

Αυτοί οι προσιτοί έξυπνοι λαμπτήρες Bluetooth μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια συσκευή Google Home (τόσο το Home Mini όσο και το Nest Hub θα λειτουργήσουν) ως “γέφυρα”. Μπορείτε να ρυθμίσετε τους λαμπτήρες από την εφαρμογή Google Home και να τους ελέγξετε από οπουδήποτε, αρκεί ο λαμπτήρας να βρίσκεται κοντά στο gadget σας Google. Ακόμα καλύτερα, επειδή ο λαμπτήρας επικοινωνεί απευθείας με τη συσκευή σας Google, ο χρόνος απόκρισης είναι απίστευτα γρήγορος. 

Ecobee3 Lite. Ο καλύτερος έξυπνος θερμοστάτης.

Η αλλαγή της θερμοκρασίας του θερμοστάτη σας, με φωνητική εντολή είναι ένα ωραίο “παιχνίδι” που ποτέ δεν ξεπερνιέται. Πολλοί έξυπνοι θερμοστάτες συνεργάζονται με τον Βοηθό Google.  Επειδή η Google κατέχει το Nest, ο θερμοστάτης εκμάθησης Nest τρίτης γενιάς  είναι η προφανής επιλογή , αλλά υπάρχει και ο θερμοστάτης Ecobee3 Lite. 

Το μοντέλο  της Ecobee και η συνοδευτική εφαρμογή του (για iOS και Android) προσφέρει περισσότερες επιλογές από τον ανταγωνισμό χωρίς να είναι πιο ακριβό. Ανταποκρίνεται σε όλες τις ίδιες φωνητικές εντολές και τα διαισθητικά χειριστήρια διευκολύνουν τον χειροκίνητο προγραμματισμό.

TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Plug Mini. Το καλύτερο έξυπνο βύσμα.

Ένα έξυπνο βύσμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε αποτελεσματικά τη συνδεσιμότητα σε κάποιες όχι smart συσκευές. Συνδέστε μια λάμπα ή έναν ανεμιστήρα και θα μπορείτε να τον ελέγχετε με μια εφαρμογή. Το TP-Link Kasa Smart Plug προσφέρει στοιχεία ελέγχου εφαρμογών smartphone και έχει συμβατότητα με τον Βοηθό Google. 

Δεν θα παρακολουθεί την κατανάλωση ενέργειας, αλλά το έξυπνο βύσμα σάς επιτρέπει να ελέγχετε έναν παλιομοδίτικο ανεμιστήρα δαπέδου με τη φωνή σας.  Όπως τα περισσότερα έξυπνα βύσματα, λειτουργεί με σύνδεση δικτύου Wi-Fi 2,4 GHz.

Nest Cam IQ εσωτερική. Η καλύτερη έξυπνη κάμερα.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις μας μια κάμερα ασφαλείας εσωτερικού χώρου. Το Nest Cam IQ Indoor με τιμή κοντά στα € 300 είναι μια εξαιρετική κάμερα ασφαλείας από μόνη της. Μπορείτε να δείτε μια ζωντανή ροή από απόσταση και να λάβετε ειδοποιήσεις από τον αισθητήρα κίνησης και ειδοποιήσεις ατόμων που περνούν από μπροστά της. Εγγραφείτε στην premium υπηρεσία Nest Aware της Nest και μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις βάσει του ποιος βλέπει η κάμερα χάρη στην ενσωματωμένη αναγνώριση προσώπου.

Οι κάμερες ασφαλείας Nest Cam διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να μιλήσετε απευθείας με τον Βοηθό Google, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή τόσο για να εξασφαλίσετε το σπίτι σας όσο και για να επεκτείνετε τη σύνδεσή σας με το Google.

Arlo Pro 3. Η καλύτερη κάμερα εξωτερικού χώρου.

Με τιμή κοντά στα € 500, η Arlo Pro 3 είναι μια εξαιρετική κάμερα ασφαλείας εξωτερικού χώρου με συμπαγή απόδοση και ισχυρές δυνατότητες. Διατίθεται σε πακέτο δύο καμερών, μαζί με έναν απαιτούμενο διανομέα. 

Η Pro 3 διαθέτει ενσωματωμένη σειρήνα και συνεργάζεται με τον Βοηθό Google, Alexa και Siri. Μια μονάδα USB στο διανομέα χειρίζεται την τοπική αποθήκευση.

Επιπλέον η Arlo Pro 3 διαθέτει  γρήγορες ειδοποιήσεις και ένα ευρύ φάσμα προηγμένων λειτουργιών που την ξεχωρίζουν από άλλες εξωτερικές κάμερες ασφαλείας. 

Nest Hello. Το καλύτερο έξυπνο κουδούνι.

Το Nest Hello είναι ότι καλύτερο για ένα έξυπνο σπίτι με επίκεντρο τη Google. Το Nest Hello έχει αμφίδρομο ηχείο ήχου και εξαιρετική ποιότητα βίντεο όταν θέλετε να ελέγξετε τη ροή από τις συσκευές σας Android ή iOS. Θα λάβετε ειδοποίηση όταν κάποιος χτυπήσει το κουδούνι.

Με το Nest Hub, μπορείτε να μιλήσετε με το άτομο που βρίσκεται στην πόρτα με την έξυπνη οθόνη σας. Το Nest Hello προσφέρει ακόμη και αναγνώριση προσώπου για συνδρομή premium. Συνδέεται καλά με άλλα προϊόντα Google και είναι το πιο έξυπνο  κουδούνι στην αγορά.

Υπάρχουν και άλλες αξιόλογες συσκευές στην αγορά που μπορείτε να βρείτε. Η επιλογή είναι δική σας. Πάντως, το έξυπνο σπίτι είναι εδώ και είναι το μέλλον._YB

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.