Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε;

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων, που αγαπάει τη μουσική, την τεχνολογία και τον πολιτισμό. Ξεκινήσαμε να σχεδιάσουμε το YELLOWBOX έχοντας στο μυαλό μας την εντελώς ασύμμετρη πραγματικότητα των συστημάτων Audio/Video. Παρουσιάσαμε στους αναγνώστες ένα μοντέρνο περιοδικό, που καλύπτει -όσο το δυνατό περισσότερο- πολλές πτυχές των προτιμήσεων τους: συσκευές ήχου, εικόνας, δίσκων βινιλίου, CDs, βιβλίων, συνεντεύξεις επωνύμων ανθρώπων της τέχνης και του πολιτισμού.

Ακολουθούμε την ταχύτητα κίνησης της πληροφορικής, τη μετατροπή των πάντων σε δεδομένα και τις τάσεις που αλλάζουν κάθε μήνα. Το YELLOWBOX που δημιουργήσαμε είναι: Κείμενα τεχνολογίας βασισμένα σε μια πραγματικότητα γεμάτη αντιθέσεις.

Τι είναι το YELLOWBOX;

Το YELLOWBOX είναι αυτό ακριβώς που περιγράφει το όνομά του. Ένα όμορφο κίτρινο «κουτί» που θέλεις να μάθεις τι κρύβεται μέσα. Στο περιεχόμενο κρύβεται όλη η αξία του. Από μέσα του αναδύεται όλος ο κόσμος της μουσικής και της εικόνας σε όλες τις εκπεφρασμένες μορφές τους. Γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2020 και από την πρώτη στιγμή χάραξε τη δική του πορεία, μέσα σε δύσκολες για την ανθρωπότητα συνθήκες. Στόχος του είναι από την αρχή, να αντιμετωπίσει όλες τις εκφάνσεις της τεχνολογίας των οπτικοακουστικών συστημάτων, αναγνωρίζοντας την αξία τους, χωρίς κατ΄ανάγκη να συμφωνεί με αυτές.

Ένα μοντέρνο, φρέσκο και με μεγάλη ποικιλία ύλης περιοδικό, που μπορεί να διαβάσει ο οποιοσδήποτε. Μια ιδέα που σχεδιάστηκε εξ αρχής με μεράκι, φινέτσα, αγάπη και όραμα. Το YELLOWBOX είναι το αποτέλεσμα που προέκυψε από την προσπάθεια ανθρώπων που πίστεψαν ότι μπορούν να παρουσιάσουν στους αναγνώστες ένα έντυπο περιοδικό διαφορετικό, με κουλτούρα, πολιτισμό, μουσική και κυρίως σεβασμό προς αυτούς και προς τις εταιρείες. Από την πρώτη στιγμή το «αγκάλιασαν» οι λάτρεις του χώρου. Κλείνοντας ένα χρόνο από την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους, 130 και πλέον ετήσιοι συνδρομητές το εμπιστεύονται και το ακολουθούν πιστά.

Το YELLOWBOX είναι ένα διμηνιαίο περιοδικό, που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας, κάθε 1η του μηνός, κάθε δεύτερο μήνα. Το κόστος του είναι € 6,00.