Συνδρομές – Διαδικασία & οφέλη

Πώς γίνομαι συνδρομητής;

Η διαδικασία συνδρομής είναι πολύ απλή.

1. Επιλέγετε ένα πακέτο συνδρομής

Υπάρχει το βασικό πακέτο συνδρομής (5+1 τεύχη δώρο) αλλά εκτός από αυτό, κάθε δίμηνο, η ομάδα του Yellowbox επιλέγει μοναδικά CD/DVD/Blu-ray/Βινύλια/Αξεσουάρ τα οποία μπορείτε να τα συνδύασετε μαζί με την συνδρομή σας και να κερδίσετε επιπλέον χρήματα από τις προνομιακές μας τιμές!

2. Επιλέγετε το τεύχος έναρξης της συνδρομής

Η έναρξη της συνδρομής ξεκινάει από το τρέχον τεύχος είτε από το επόμενο αυτού. Επιλέγετε το τεύχος έναρξης της συνδρομής μέσα από τις σελίδες πακέτων συνδρομής, εμφανίζεται σαν επιλογή.

3. Πληρώνετε την συνδρομή

Υπάρχουν τρεις τρόποι πληρωμής: είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, είτε με αντικαταβολή είτε με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό. Η αντικαβολή έχει επιπλέον χρέωση 2,00 Ευρώ για την χρήση της υπηρεσίας.

Δείτε τα ΕΝΕΡΓΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Γιατί να γίνω συνδρομήτης του Yellowbox; Ποια είναι τα οφέλη της συνδρομής;

Γίνετε ΤΩΡΑ ετήσιοι συνδρομητές στο YELLOWBOX και αποκτήστε μοναδικά οφέλη όπως:

  • Έξι τεύχη του περιοδικού YELLOWBOX στην πόρτα σας με δωρεάν μεταφορικά
  • Αποκλειστικές κληρώσεις μεγάλων δώρων σε κάθε τεύχος όπως premium set ακουστικών, ηχομπάρες, ηχεία, φωτογραφικές μηχανές και ο κατάλογος δεν έχει όριο!
  • Μοναδικές εκπτώσεις σε βινύλια, CD, Blu-ray, αξεσουάρ & gadgets σε ασυναγώνιστες τιμές! Όλοι μας οι συνδρομητές έχουν επιπλέον εκπτώσεις σε όλα μας τα είδη τα οποία πωλούνται από την ιστοσελίδα του Yellowbox.
  • Επιπλέον, όλοι μας οι συνδρομητές ενημερώνονται πρώτοι για αποκλειστικές προσφορές σε συλλεκτικούς τίτλους μουσικής (βινύλια, CDs, Audiophile CDs) τα οποία η ομάδα του Yellowbox εξασφαλίζει για εσάς μέσα από τις καλύτερες δισκογραφικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο!

Δείτε τα ΕΝΕΡΓΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ