Συνοδευτικά δώρα 6ου τεύχους

Ο Placido Domingo στην πρώτη του περίοδο εμφανίζεται συχνά με την ταλαντούχα Leontyne Price. Σε αυτό το CD θα βρείτε σπουδαίες ηχογραφήσεις δύο μεγάλων καλλιτεχνικών προσωπικοτήτων του περασμένου αιώνα.

To Blessed είναι το δέκατο στούντιο άλμπουμ της Lucinda Williams, το ενδέκατο άλμπουμ της συνολικά. Κυκλοφόρησε το 2011 και συμμετέχουν οι Elvis Costello και Matthew Sweet. Το άλμπουμ έκανε το ντεμπούτο του στον αριθμό 15 στο Billboard 200 και προτάθηκε για βραβείο Grammy για το καλύτερο άλμπουμ Americana.

Υπέροχα κλασικά τραγούδια από πασίγνωστες αντρικές φωνές: Michael Bubble, Frank Sinatra, Tony Bennett, Dean Martin, Meλ Torme, Bing Crosby & Perry Como σε μία υπέροχη συλλογή από την Sony Music.

Μία πολυτελής τετραπλή κασετίνα, μία εξαιρετική συλλογή που αποθανατίζει την εποχή των big bands και του swing με τους Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Dean Martin, Judy Garland, Sammy Davis Jr, Louis Armstrong και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα!

Και το πάρτι αρχίζει! Μία συλλογή αποτελούμενη από 2 CD με επιτυχίες των Mark Ronson, OutKast, Pharrell Williams, Justin Timberlake, Jamiroquai, Phoebe Snow και πολλών άλλων αστέρων!

Μία μοναδική συναυλία λατινοαμερικάνικης μουσικής με έργα των Ginastera, Piazzolla, Villa-Lobos & Bosco με την εντυπωσιακή συμφωνική ορχήστρα του São Paulo και μαέστρο τον John Neschling.

Μπορείτε να αγοράσετε όλες τους μουσικούς τίτλους (CD/DVD/Blu-ray) που προσφέρονται μαζί με το περιοδικό YELLOWBOX με μόλις 6 Ευρώ τον καθένα και παράλληλα να επωφεληθείτε από το εκπτωτικό κουπόνι HAPPY2021 με το οποίο έχετε έκπτωση 25% σε αγορές άνω των 15 Ευρώ! 

Και σας ενημερώνουμε ότι νέες, WEB ONLY, ειδικές προσφορές (δεν προσφέρονται μαζί με το τιράζ του περιοδικού λόγω περιορισμένου αποθέματος) είναι πλέον ενεργές για περισσότερες μουσικές συγκινήσεις!! Οι προσφορές ανανεώνονται τακτικά.